Gratis verzending in België & Nederland vanaf € 100,-

ZERRAN

ZERRAN APS is een uniek systeem met reeds meer dan 10 jaar bevestiging en ervaring op de Amerikaanse markt op het vlak van haarherstel tijdens een chemische bewerking. Onze formules werken totaal anders dan eender welke kopie op de markt, met opmerkelijk verschillende resultaten! Onze mening? APS doet veel meer om het haar te herstellen en herop te bouwen, want haar bestaat uit veel meer bestanddelen dan alleen maar disulfide bruggen. APS behandelt de volledige schacht van het haar...

APS werkt voornamelijk door de activering van de proteïne peptide technologie (korte schakels van aminozuren en vrije aminozuren) om de zwavelbruggen in het haar te herstellen. Onze complexe menging van ingrediënten gaat veel verder om de professional te ondersteunen:

  • Elke haarschacht wordt versterkt
  • Onzuiverheden in de schubbenlaag worden opgevuld
  • Porositeit wordt geëgaliseerd tijdens de chemische bewerking
  • Kleur wordt beschermd tegen het vervagen in de weken na de kleuring

APS is totaal vrij van alle mogelijke oliën, siliconen of andere verhullende coatings om beschadiging te camoufleren. Onze proteïne peptide technologie is voor 100% gewonnen uit natuurlijke bronnen, en heeft geen enkele behoefte om beschadigingen te camoufleren waardoor latere chemische behandelingen kunnen worden afgeremd, of waardoor het haar brozer zou kunnen worden. Onze 10 jaar ervaring heeft reeds het nut en de effectiviteit van dit systeem bewezen.

APS n.°1 BOND AMPLIFIER TOEVOEGING VOOR BIJ (ONT)KLEURING
APS n.°2 BOND COMPLETION NAVERZORGING EN STABILISATIE
Professioneel salon?
Meld je aan voor onze professionele producten en groothandelsprijzen.