Gratis verzending in België & Nederland vanaf € 100,-

HAIRPLANE ACADEMIE

Beste bezoeker, de prijzen die u hier vindt zijn de officiële consument prijzen. De professionele aankoopprijzen vind je pas terug door in te loggen.

In ons nieuw opleidingscentrum met shop in Herentals bieden wij zowel professionals als studenten de mogelijkheid aan om op maandag en dinsdag op afspraak te winkelen in onze fysieke shop of opleiding te volgen om inspiratie en kennis op te doen, en dat in een chill en rustgevend kader.

Via onze lesgevers willen wij jou optimaal ondersteunen en inspireren in je dagelijks salon werk. We hebben hiervoor een aantal trainingsmodules uitgewerkt, zowel product technisch als artistiek. Onze trainingsmodules zijn uitgewerkt tot halve dag trainingen. Jouw voordelen zijn dat je zoveel mogelijk van de volledige training zal onthouden, en zoveel mogelijk de files kan vermijden om ons te bezoeken.

We werken met kleine groepen van maximaal 6 cursisten om jou en jouw teamleden de maximale aandacht te geven en de kwaliteit van de training zo hoog mogelijk te houden.

Belangrijk om weten: wij hebben gekozen om bij praktijk trainingen te werken op hoogkwalitatieve oefenhoofden met menselijk haar. Op deze manier kan jij je ten volle uitleven kwestie kleur -en snit keuzes en kan je jouw resultaat terug meenemen en in je salon als 3D voorbeeld gebruiken.

We hopen jou snel te mogen verwelkomen!

Geen producten gevonden.

Wis alle filters

Professioneel salon?
Meld je aan voor onze professionele producten en groothandelsprijzen.