Gratis verzending in België & Nederland vanaf € 100,-

Over ons

Hairplane werd opgericht In 2016 door Stef Persico, zelf opgegroeid in een kappersfamilie en van kindsaf geconnecteerd met de branche.

Met zoveel kappersvak om zich heen is het niet vreemd dat Stef zich thuis voelt in een wereld waar hij kan samenwerken met kappers. Na meer dan 20 jaar sales & marketing ervaring in de (inter)nationale cosmetica bij vooraanstaande merken, stelt hij vast: "Het valt me op dat veel alternatieve, exclusieve merken de laatste 20 jaar zijn opgeslorpt door grote multinationals, waarbij zowel de dynamiek als de passie "evolueerde". Ikzelf kan me hier niet meer mee identificeren en geloof dat het anders kan!"

"Met Hairplane beantwoord ik mijn drang om terug naar de basis te gaan, aangepast aan de huidige behoeften. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat dit alleen kan op een professionele en leuke manier, zonder die negatieve, financiële druk van een beursgenoteerd bedrijf in de nek te moeten voelen..."

Vandaar dat we besloten om in 2020 te investeren in onze nieuwe locatie in Herentals, waar we sinds 2021 een technische en artistieke academie aanbieden voor professionals."

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een selectie van zelf ingevoerde merken aan, waar zeker en vast ook iets voor jou tussen zit. Als trotse invoerder en verdeler selecteren we telkens volgens 4 punten in volgorde van belangrijkheid: kwaliteit, handige technologie, snelheid en prijs. Verder wensen wij een fijne zakenpartner te vormen naar onze professionals via:

  • vernieuwende producten om jou en je klanten te blijven verrassen
  • uitzonderlijke prijs/kwaliteitsverhoudingen door onze internationale connecties bij de juiste mensen.
  • compacte gamma's exclusief via de kappers
  • persoonlijke technische benadering in je salon en kwalitatieve opleidingen in onze academie
  • correcte leveringen binnen de 2 werkdagen, heel het jaar door!

Voor de opvolging van de bestellingen, leveringen en alle praktische vragen, staat Xavier met zijn team paraat om jou direct verder te helpen. Bij ons ben je meer dan een nummer op de klantenlijst.

Onze vaste trainers Jim en Jolien vormen samen de ruggengraat van ons technisch en artistiek team. Al onze producten worden door hen dagelijks getest en gebruikt, waar nieuwe, handige tips uit voortvloeien en waardoor we jou gemakkelijk de juiste producten voor jouw salon kunnen adviseren. Ze staan ook altijd tot jouw dienst voor technische info, zowel telefonisch als via onze Facebook MOOD Belux technische chatgroep.

Bij ons ben je samen met jouw klanten één van de 3 winnende partijen!

Professioneel salon?
Meld je aan voor onze professionele producten en groothandelsprijzen.