Gratis verzending in België & Nederland vanaf € 180,-

Over ons

kappersacademie Hairplane Herentals

Werk jij in de kappersbranche? Ben jij een gepassioneerd colorist? Denk jij mee eco-friendly? Ben jij tegen dierenproeven? Ben jij 'no nonsense'? Ben jij het ermee eens dat duurder niet perse beter is? Ben jij succesvol? Of wil je dat zijn? Dan ben jij 'IN DE MOOD' om ons te ontdekken!

Hairplane werd opgericht In 2016 door Stef Persico, zelf opgegroeid in een kappersfamilie en van kindsaf geconnecteerd met de branche.

Na meer dan 20 jaar sales & marketing ervaring in de (inter)nationale cosmetica stelt hij vast: "Het valt me op dat veel toenmalige alternatieve, exclusieve merken ondertussen zijn opgeslorpt door grote multinationals. Zowel de dynamiek als de passie "evolueert" naar een 'disconnection' met onze branche. Ikzelf kan me hier niet meer mee identificeren en geloof dat het anders kan!"

"Met Hairplane gaan wij terug naar de basis, aangepast aan de huidige behoeften in onze branche. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat dit kan op een professionele en leuke manier, zonder financiële druk van een beursgenoteerd bedrijf in de nek te moeten voelen..."

In 2020 investeerden wij in onze nieuwe locatie in Herentals, waar wij sinds 2021 een technische en artistieke academie voor professionals aanbieden.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een selectie van zelf ingevoerde merken aan, waarbij MOOD onze hero brand is. MOOD biedt jou zo'n sterke kwaliteit aan zo'n interessante prijs, dat je al een beetje gek moet zijn om het niet te proberen...

Als invoerder en verdeler selecteren we volgens 4 punten in volgorde van belangrijkheid: kwaliteit, handige technologie, snelheid en prijs.

Voor de opvolging van de bestellingen, leveringen en alle praktische vragen, staan wij paraat om jou direct verder te helpen. Bij ons ben je meer dan een nummer op de klantenlijst, en je kan ons tijdens kantooruren bereiken via Xavier op onze vaste lijn +32/14.74.60.40

Onze vaste trainers Jim & Jolien vormen samen de ruggengraat van ons technisch en artistiek team. Al onze producten worden door hen dagelijks getest en gebruikt, waar nieuwe, handige tips uit voortvloeien en waardoor we jou gemakkelijk de juiste producten voor jouw salon kunnen adviseren. Ze staan ook altijd tot jouw dienst voor technische info, zowel telefonisch als via onze Facebook MOOD Belux technische chatgroep.

Ben jij 'IN DE MOOD' voor meer?

Merken

Professioneel salon?
Meld je aan voor onze professionele producten en groothandelsprijzen.