Gratis verzending in België & Nederland vanaf € 180,-

Over ons

kappersacademie Hairplane Herentals

Werk jij in de kappersbranche?
Heb jij een passie voor kleuren?
Denk jij mee eco-friendly?
Ben jij tegen dierenproeven?
Ben jij 'no nonsense'?
Vind jij ook dat duurder niet perse beter is?
Ben jij succesvol? Of wil je dat zijn?

Dan ben jij 'IN DE MOOD' om ons te ontdekken!

Hairplane werd opgericht In 2016 door Stef Persico, zelf opgegroeid in een kappersfamilie en van kindsaf geconnecteerd met de branche:

"Na meer dan 30 jaar ervaring in de (inter)nationale cosmetica valt het op dat veel succesvolle merken werden opgeslorpt door grote multinationals. Zowel de dynamiek als de passie "evolueert" naar een 'disconnectie' met onze branche waar ik mezelf niet meer mee kan identificeren.

Met Hairplane gaan wij terug naar de basis zonder financiële druk van een beursgenoteerd bedrijf in de nek te moeten voelen..."

Sinds 2021 zijn wij actief op onze nieuwe locatie waar wij een technische en artistieke academie voor professionals aanbieden.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een selectie van zelf ingevoerde merken aan, waarbij MOOD onze hero brand is. MOOD biedt jou zo'n sterke kwaliteit aan zo'n interessante prijs, dat je al een beetje gek moet zijn om het niet te proberen...

Als invoerder en verdeler selecteren we volgens 4 punten in volgorde van belangrijkheid: kwaliteit, handige technologie, snelheid en prijs.

We staan ook altijd tot jouw dienst voor technische info via onze Facebook MOOD Belux technische chatgroep.

Ben jij 'IN DE MOOD' voor meer?

Merken

Professioneel salon?
Meld je aan voor onze professionele producten en groothandelsprijzen.