Gratis verzending in België & Nederland vanaf € 180,-

ZERRAN APS Systeem

Beste professional, we hebben ons laten vertellen in de styling wereld dat Zerran APS hetzelfde zou zijn als alle 'plex' producten, en een kopie zou zijn van een ander systeem. Niets is minder waar...

De waarheid is dat APS een uniek systeem is met reeds meer dan 10 jaar bevestiging en ervaring in de Amerikaanse markt op het vlak van haarherstel tijdens een chemische bewerking. Onze formules werken totaal anders dan eender welke kopie op de markt, met opmerkelijk verschillende resultaten!

Onze mening? APS doet veel meer om het haar te herstellen en herop te bouwen, want haar bestaat uit veel meer bestanddelen dan alleen maar disulfide bruggen. APS behandelt de volledige schacht van het haar...

Ten eerste werkt APS voornamelijk door de activering van de proteïne peptide technologie (korte schakels van aminozuren en vrije aminozuren) om de zwavelbruggen in het haar te herstellen. Onze complexe menging van ingrediënten gaat veel verder om de professional te ondersteunen:

Elke haarschacht wordt versterkt

EN onzuiverheden in de schubbenlaag worden opgevuld

EN de porositeit wordt geëgaliseerd tijdens de chemische bewerking

EN de kleur wordt beschermd tegen het vervagen in de weken na de kleuring

Ten tweede is APS totaal vrij van alle mogelijke oliën, siliconen of andere verhullende coatings om beschadiging te camoufleren. Onze proteïne peptide technologie is voor 100% gewonnen uit natuurlijke bronnen, en heeft geen enkele behoefte om beschadigingen te camoufleren waardoor latere chemische behandelingen kunnen worden afgeremd, of waardoor het haar brozer zou kunnen worden. Onze 10 jaar ervaring heeft reeds het nut en de effectiviteit van dit systeem bewezen.

Ten derde brengt onze formule geen enkele verzwakking van uw volumes met zich mee! Dit is zeker een heel grote meerwaarde naar uw werk!

Zerran, met onze geavanceerde research & development laboratoria, is reeds actief in de haarcosmetica sinds 1986, als pionier op het vlak van gezonde, natuurlijke schoonheid. Bij Zerran volgen we ons eigen pad, en we nodigen jou uit mee dit pad te bewandelen.

Professioneel salon?
Meld je aan voor onze professionele producten en groothandelsprijzen.